OM OSS

Agenterna i Stockholm startade 2005 och är en av Sveriges ledande agenturer för kulturarbetare. 2017 utökar vi verksamheten och startar nya samarbeten med aktörer inom ekonomi och PR. Genom denna förändring är vi nu även ett managementbolag, därav det nya namnet Agent & Management Group.

Vår långa erfarenhet och vårt breda kontaktnät är grunden för att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för våra klienter, såväl nationellt som internationellt. Vi jobbar aktivt med kontinuerlig marknadsföring och håller oss ständigt uppdaterade gällande pågående TV-, film- och teaterprojekt i och utanför Sverige.

Agent & Management Group försöker i största möjliga mån besöka teaterhus, diverse festivaler och andra evenemang för att vårda och hela tiden hålla våra branschkontakter i god form. Vi är måna om att ha goda relationer och andra mediala kanaler vilka utgör grunden för en välmående och fruktsam verksamhet.

Parallellt med marknadsföring tar vi också hand om förhandling, kontrakt och fakturering åt våra klienter.

 

Birgitta Rönnhedh, VD och grundare, är ekonom, jurist och beteendevetare i grunden. Hon har en erfarenhet inom branschen som sträcker sig ända bak till 70-talet. Birgitta har tidigare varit konsult på en mängd olika befattningar inom TV-, film- och teaterområdet.

Jennie Kilgren var elev på Calle Flygares Teaterskola i slutet av 90-talet, men gick sen vidare till att bli projektledare och copywriter. Kärleken till branschen har dock alltid funnits kvar, och från våren 2018 är Jennie ansvarig för sociala medier och administration på Agent & Management Group.

Nadja Sjöström har varit i kulturbranschen sedan 2006 och har bred erfarenhet inom de flesta av branschens områden. Nadja är i grunden utbildad inom medieproduktion, teater och musik. Nu vidareutbildar hon sig till fotograf och visuell kommunikatör. Nadja är konsult på Agent & Management Group med inriktning på foto och film.

Björn Sjönell har via sin familj alltid haft kopplingar till TV-, film- och teaterbranschen. Efter många års arbete med affärer och förhandlingar inom investmentbanksektorn, har Björn sedan 2011 fokuserat på tv- och programutveckling samt att producera och projektleda scen-, tv- och biouppsättningar. 2012 arbetade Björn som projektledare/producent vid Swedish Music Hall och Fame (ABBA The Museum).

SAMARBETSPARTNERS