OM OSS

Agenterna i Stockholm startade 2005 och är en av Sveriges ledande agenturer för kulturarbetare. 2017 utökade vi verksamheten och startade nya samarbeten med aktörer inom ekonomi och PR. Genom denna förändring är vi nu även ett managementbolag, därav det nya namnet Agent & Management Group.

Vår långa erfarenhet och vårt breda kontaktnät är grunden för att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för våra klienter, såväl nationellt som internationellt. Vi jobbar aktivt med kontinuerlig marknadsföring och håller oss ständigt uppdaterade gällande pågående TV-, film- och teaterprojekt i och utanför Sverige.

Agent & Management Group försöker i största möjliga mån besöka teaterhus, diverse festivaler och andra evenemang för att vårda och hela tiden hålla våra branschkontakter i god form. Vi är måna om att ha goda relationer och andra mediala kanaler vilka utgör grunden för en välmående och fruktsam verksamhet.

Parallellt med marknadsföring tar vi också hand om förhandling, kontrakt och fakturering åt våra klienter.

Birgitta Rönnhedh, VD och grundare, är ekonom, jurist och beteendevetare i grunden. Hon har en erfarenhet inom branschen som sträcker sig ända bak till 70-talet. Birgitta har tidigare även varit konsult på en mängd olika befattningar inom TV-, film- och teaterområdet.

Jennie Kilgren var själv elev på Calle Flygares Teaterskola i slutet av 90-talet, och gick sen över till att arbeta med projektledning, förhandling och PR. Men kärleken till branschen har alltid funnits kvar, och de tidigare arbetslivserfarenheterna kommer väl till pass i agentrollen.

SAMARBETSPARTNERS