OM OSS

Agenterna i Stockholm startade 2005 och är en av Sveriges ledande agenturer för kulturarbetare. 2017 utökade vi verksamheten och startade nya samarbeten med aktörer inom ekonomi och PR. Genom denna förändring är vi nu även ett managementbolag, därav det nya namnet Agent & Management Group.

Vår långa erfarenhet och vårt breda kontaktnät är grunden för att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för våra klienter, såväl nationellt som internationellt. Utöver förhandling och kontraktgenomgång arbetar vi kontinuerlig med marknadsföring och håller oss ständigt uppdaterade gällande pågående TV-, film- och teaterprojekt i och utanför Sverige.

Birgitta Rönnhedh, VD och grundare, är ekonom, jurist och beteendevetare i grunden. Hon har en erfarenhet inom branschen som sträcker sig ända bak till 70-talet. Birgitta har tidigare även varit konsult på en mängd olika befattningar inom TV-, film- och teaterområdet.

Jennie Kilgren är den gamla teatereleven som gick vidare till att arbeta med förhandling, copywriting, och marknadsföring. Jennie har jobbat med Birgitta Rönnhedh sen 2018 och de tidigare erfarenheterna kommer väl till pass i agentrollen.

Cecilia Armand har många års erfarenhet av att arbeta inom PR och kommunikation. Cecilia har även en bakgrund som grafisk designer och produktformgivare. Hennes mångsidiga kompetens gör henne till en värdefull tillgång till Agent & Management Group.

 

SAMARBETSPARTNERS